vakantiehuis
zon zee &z0

Dit gezellige, luxe vakantiehuis voor 4 personen  heeft 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer. Op de begane grond bevindt zich een gezellige woonkamer met open keuken, voorzien van alle gemakken. De grote slaapkamer met de eerste badkamer (douche, toilet & wastafel) bevindt zich ook op de begane grond. De tweede slaapkamer met tweede badkamer (douche, toilet & wastafel) is op de eerste verdieping . Door de 2-persoonsslaapbank in de woonkamer is het eventueel mogelijk om met 6 personen te overnachten. Hier zijn echter wel additionele kosten  aan verbonden.

Buiten zijn er drie terrassen waar u optimaal kunt genieten van de zon of schaduw. Ook is er een kleine schuur aanwezig voor eventuele opslag van uw fietsen.  

Het huis staat ver achter op ons  terrein, op 850 m2, midden in de natuur en met een boomgaard als achtertuin. Parkeren is geen probleem, er zijn genoeg parkeerplekken aanwezig. Het ideale vakantiehuisje met veel privacy voor optimaal genieten!

 

Faciliteiten &zo

Type woning: Huis
Maaltijden: Zelfvoorzienend

Huisregels:
Check-in: 15.00 / Check-out: 10.30
Bezetting: 4 personen / Mogelijkheid: 6 personen
Minimale leeftijd van primaire huurder: 25 jaar
Gezinnen met kinderen zijn van harte welkom
Huisdieren: niet toegestaan
Roken: niet toegestaan
Afval: scheiden (groen, rest, plastic, papier & glas)

Locatie

Vrijstaand vakantiehuis in natuuromgeving

Op loopafstand van: Centrum Burgh-Haamstede (10 min.)
Strand: 2 kilometer 
Bos: 500 meter 

Algemeen

Keuken

Woonkamer

Slaapkamer begane grond & badkamer

Slaapkamer eerste verdieping & badkamer

Buiten

Schuur

“Het huisje ziet er in het echt nog mooier uit''

De foto's zijn naar waarheid gemaakt. Alles is aanwezig en ze verwelkomen je met open armen. Als er iets ontbreekt kun je het altijd vragen en ze helpen je overal mee. Bedankt voor het heerlijke weekje!
Denis Molen